2prosentheader

OM OSS

EN LITEN, MEN STOR PROFILLEVERANDØR

VÅRT MÅL ER Å VÆRE

EN KONKURRANSEDYKTIG LEVERANDØR AV KVALITETSPRODUKTER MED ET SOSIALT ANSVAR

2 % TIL HUMANITÆR ORGANISASJON

Vi overfører 2 % av kjøpesummen til Norsk Folkehjelp eller Røde Kors – helt uten ekstra kostnader for deg.

OVERFØRINGSBEVIS I POSTEN

I januar hvert år sender vi ut overføringsbevis med bekreftet støttesum til alle våre kunder (vi sender ikke ut om summen blir under 200,-, men overfører naturligvis pengene).

VI FØLGER MED – SÅ SLIPPER DU

Våre underleverandører foretar jevnlige inspeksjoner ved alle fabrikker vi kjøper varer fra. Mindreårig arbeidskraft blir ikke brukt og produksjonen av våre profileringsartikler og tekstiler skjer på en miljøvennlig måte.

SLIK JOBBER VI MED Å GI DEG

EN GOD KUNDEOPPLEVELSE

1.

Finn riktig produkt

På våre nettsider eller i katalogene kan du finne hundrevis av produkter. Spør oss gjerne om hjelp, så kanskje vi også kan komme med noen gode forslag.

2.

Pris

Hos oss får du ingen overraskende ekstrakostnader etter levering. Prisen får du skriftlig på forhånd og det tilkommer kun frakt. Er fraktkostnaden forventet å bli høy, avtaler vi den på forhånd. Alle priser på nettsidene og i tilbud fra oss er eks mva.

3.

Det blir som avtalt

Vi gir deg alltid korrektur til godkjenning før vi starter trykking. På den måten er vi sikre på at det blir slik du har tenkt deg. Korrekturen er en skisse som viser plassering og trykkfarge på produktet du har bestilt. Leveringstiden løper etter du har godkjent korrekturen.

4.

Levering

Vi leverer varene til avtalt tid. Alltid. Gjennom mange år vet vi hvilke underleverandører og fabrikker som er til å stole på. Så dersom vi garanterer levering innen en viss dato – kommer varene som bestilt.

SER DET GREIT UT SÅ LANGT?

KONTAKT OSS FOR UFORPLIKTENDE PRISTILBUD

OG ENTEN DU BLIR KUNDE HOS OSS ELLER IKKE, SKAL DU SLIPPE UTALLIGE OPPRINGINGER OG BESØK AV SELGERE MED VELFYLTE KOFFERTER – DU SNAKKER MED OSS NÅR DET PASSER FOR DEG.